Οδικές μεταφορές στην Τουρκία

turkeymapΌλοι οι πελάτες της RIVER TRANS αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα, για τις φορτώσεις τους από και προς την Ελλάδα και προς όλες τις πόλεις της Τουρκίας.

Από μία τμηματική (groupage) έως μία ολική (fulltrack) φόρτωση αναλαμβάνουμε την οδική μεταφορά από και προς Τουρκία.

Το πελατολόγιο μας λόγω του επαγγελματισμού της RIVER TRANS διαρκώς αυξάνεται. Μέσα από την πολύχρονη πείρα μας στην είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε άμεσα τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν στην οδική μεταφορά και να τα επιλύουμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας.

Οι προμηθευτές μας αποτελούνται από αξιόπιστες τουρκικές και ελληνικές εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν ιδιόκτητα φορτηγά που πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας των εμπορευμάτων σας κατά τη διεθνή οδική μεταφορά από και προς Τουρκία.

AGENT ISTANBUL

BURSA

GEBZE

MERSIN και G. ANTEP

KONYA

KAYSERI

ΑΝΚΑΡΑ

IZMIR

Οι τουρκικές εταιρείες εδρεύουν σε όλες τις τουρκικές πόλεις με βιομηχανική ανάπτυξη, όπως ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ISTANBUL), ΠΡΟΥΣΑ (BURSA), ΣΜΥΡΝΗ (IZMIR), ANKARA , KONYA , KAYSERI , ADANA , ANTALYA , ESKISEHIR , KUTAHYA , BILECIK , ZONGULDAK , MERSIN , G.ANTEP .

Η εταιρεία Benk Nakliyat είναι παρούσα στην αποθήκη μας στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ISTANBUL), όπου περισυλλέγει τα εμπορεύματα των τμηματικών φορτώσεων και τα αποθηκεύει με ασφάλεια. Αντίστοιχες εταιρείες στην ΠΡΟΥΣΑ (BURSA) και στην ΣΜΥΡΝΗ (IZMIR) συνεργάζονται μαζί μας.

Με τον ίδιο ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο, συνεργάτης μας παρακολουθεί την εκφόρτωση των εμπορευμάτων σας στα τελωνεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

English (UK)GreekTrkeTrkiye

διεθνης οδικες μεταφορες τουρκια κωσταντινουπολη

διεθνης οδικες μεταφορες τουρκια σμυρνη

διεθνης οδικες μεταφορες τουρκια μπουρσα

διεθνης οδικες μεταφορες τουρκια αγκυρα

διεθνης οδικες μεταφορες τουρκια αγκυρα

διεθνης οδικες μεταφορες τουρκια αγκυρα

Rivertans international transport . Διεθνείς οδικές μεταφορές στην Τουρκία

Επικοινωνία

Καρατάσου 7

54626

Θεσσαλονίκη

Ελλάδα

Τηλ. +30 2310.566167 | 2310.566331

Fax. +30 2310.511559

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χάρτης

map